Riool verstopt Hoorn

Een riolering verstopping in Hoorn lossen wij graag voor u op!

Wie belt u als uw riool verstopt raakt in Hoorn? Ons natuurlijk. Onze specialist kan uw adres in Hoorn of omgeving namelijk snel bereiken, want hij komt zelf uit de buurt. Zit de verstopping in uw toilet, keuken of badkamer? Of gaat het om de buitenriolering? Geen klus is te moeilijk, want onze expert heeft jarenlange ervaring in het oplossen van verstoppingen.

Riolering verstopt in Hoorn: uw vakman aan de slag

Is uw riolering verstopt, dan kunt u in Hoorn altijd kwalitatieve service verwachten! Graag willen wij u hierbij uitleggen wat onze vakman voor u kan betekenen. De werkzaamheden kunnen namelijk variëren, afhankelijk van de oorzaak en de ernst van de verstopping.

 1. Uw vakman brengt al het nodige gereedschap mee.
 2. De verstopping wordt verwijderd met mechanisch gereedschap.
 3. Bij lekkages of stank is inspectie met rioolcamera mogelijk.
 4. Zijn er reparaties nodig? Dan wordt dit eerst met u overlegd.
 5. U krijgt nog vrijblijvende adviezen om nieuwe verstoppingen te voorkomen.
Uw riolering kan door dagelijks gebruik verstopt zijn geraakt. Maar wat als er sprake is van een defect in uw riolering? Als onze vakman vermoedt dat er iets ernstigers aan de hand is, voert hij altijd een inspectie uit. Zo wordt duidelijk hoe het probleem precies veroorzaakt veroorzaakt wordt en kan hij nog gerichter gaan werken. Houd er wel rekening mee dat er voor het oplossen van defecten meer tijd en middelen nodig zijn. Dat heeft weer invloed op de kosten.

Riool verstopt in Hoorn: wat kost een ingreep eigenlijk?

Als uw riool verstopt is, dan wilt u natuurlijk weten wat een specialist uit Hoorn vraagt. Wij kunnen echter geen vaste prijzen opgeven, omdat verstoppingen niet altijd op dezelfde manier ontstaan en dus ook niet altijd op dezelfde wijze opgelost kunnen worden. De kosten worden dan ook altijd bepaald aan de hand van de volgende vragen:

 • Waaruit bestaat de verstopping en hoe hardnekkig is deze?
 • Hoe diep zit de verstopping?
 • Is een inspectie noodzakelijk?
 • In welke staat verkeert het riool eigenlijk? Zijn er reparaties nodig?
 • Met welk gereedschap kan de verstopping het beste worden aangepakt?
 • Hoeveel uren moeten voor de klus gerekend worden?

Riool verstopping voorkomen: hebben wij tips?

Jazeker, want als uw riool verstopt raakt, dan wilt u dan niet nog eens meemaken. een expert uit Hoorn is altijd handig, maar met wat inspanning kunt u nieuwe verstoppingen zeker wel voorkomen. Het gaat hierbij om gedegen onderhoud van uw riolering en daar hebben we wat tips voor.

 1. Giet maandelijks wat soda en heet water in uw afvoeren. Laat het mengsel even inwerken om vetresten op te lossen.
 2. Zit er veel kalk in het water? Voorkom kalkaanslag in uw leidingen met schoonmaakazijn.
 3. Vraag onze vakman naar een preventieve reiniging van uw leidingen.

Last van een verstopt riool in Hoorn? Pak uw telefoon!

Voor het oplossen van een verstopt riool in Hoorn hoeft u niet ver te zoeken. Onze specialist staat namelijk al voor u klaar: u hoeft hem alleen maar even te bellen. Ziet u ons nummer al staan? Toets het in en regel meteen uw afspraak. Binnen 24 uur bent u van die vervelende verstopping af.

Riool verstopt Hoorn?

Wij staan 24/7 voor u klaar!