Riool ontstoppen Hoorn

Een rioolontstopping in Hoorn doen wij graag voor u!

Als u prettig wilt wonen of werken, dan is een goed functionerend riool een must. Resten en afvalwater kunnen netjes worden afgevoerd. Het afvalwater wordt dan gezuiverd voor hergebruik. Ontstaat er een blokkade in uw riool? Dan kan zowel de werking van uw riool als uw huishouden of bedrijfsproces verstoord worden. Vandaag nog uw riool ontstoppen? Het kan als u onze riooldeskundige in Hoorn belt!

U wilt toch zelf uw riolering ontstoppen?

Natuurlijk mag u het eerst zelf proberen. Lichte verstoppingen kunnen dan ook op de volgende manieren verwijderd worden:

1. Riool ontstoppen met plopper
Zorg eerst voor een laagje water in uw wc, bad, wasbak of gootsteen. Dit laagje zal de zuigkracht van uw plopper versterken. Zet dan de plopper op de afvoer. Beweeg de plopper op een neer om het vuil naar boven te halen.

2. Riool ontstoppen met soda
Spoel uw afvoer eens met een kopje (of zelfs een heel pak) soda. Voeg hier heet water aan toe. De soda helpt goed tegen vetresten, maar let op: het helpt niet tegen blokkades door volle frituurpannen met vet…

3. Riool ontstoppen door reiniging sifon
Onder uw wasbak of gootsteen zit altijd een sifon. In de kromming van de sifon kunnen vuile resten zitten. Maak de sifon los en reinig de binnenkant met een sopje. Plaats de sifon dan weer terug. Pas op: verkeerd geplaatste sifons kunnen gaan lekken!

Lukt het niet? Laat het onze expert weten.

Kosten riool ontstoppen Hoorn

De kosten voor het ontstoppen van de riolering kunnen per opdracht verschillen. De meeste verstoppingen kunnen binnen een uur na aankomst van de vakman opgelost worden, maar wat als er meer aan de hand is? Onze deskundige zal een goede prijs voor de rioolontstopping kunnen bepalen als hij de antwoorden op de volgende vragen weet:

  • Hoeveel arbeidsuren zijn er nodig?
  • Hoe diep zit uw riolering?
  • Wat is de oorzaak van uw rioolprobleem?
  • Is er gereedschap nodig?
  • In wat voor soort woning woont u?

Professionele rioolontstopping in Hoorn nodig? Dan belt u ons.

Onze expert uit Hoorn is al zeer benieuwd naar uw opdracht. U krijgt contact met hem door ons nummer te bellen. Hij zal meteen een afspraak met u inplannen! Is er spoed bij het riool ontstoppen? Ook dan kunt u op hem rekenen.

Riool ontstoppen Hoorn?

Wij staan 24/7 voor u klaar!