Wc ontstoppen Hoorn

Is het ontstoppen van de wc een makkelijk taak? Niet als u het zelf doet. U heeft mogelijk al van alles geprobeerd, anders was u niet op onze website beland. Gelukkig zit u hier meteen goed: in Hoorn beschikken wij over de beste riooldeskundigen. Eén telefoontje is genoeg: u wordt binnen 24 geholpen, hoe ernstig de verstopping ook mag zijn!

Hoe kan de wc ontstopping uitgevoerd worden?

Onze expert kan op verschillende manieren te werk gaan als er een wc ontstopt moet worden. De keuze voor het gereedschap is namelijk zeer afhankelijk van wat uw wc blokkeert. Mogelijk zullen de volgende werkzaamheden bij u moeten uitgevoerd:

 1. Uw wc wordt ontstopt met een frees. Hiermee kan de specialist het vuil uit de leidingen schuren zonder iets te beschadigen.
 2. Uw wc wordt ontstopt met waterdruk. Deze methode wordt o.a. toegepast als er sprake is van een zeer hardnekkige verstopping.
 3. Uw wc wordt ontstopt met een ontstoppingsveer. Dit kan noodzakelijk zijn als uw wc geblokkeerd is geraakt door wc-papier of vochtige doekjes.

Kosten wc ontstopping Hoorn

Niet alle wc ontstoppingen kunnen dus op dezelfde manier uitgevoerd worden. De ene keer ‘schraapt’ onze specialist een vetklomp uit de wc, de andere keer verwijdert hij dikke proppen wc-papier met een veer. Het een kan een dag werk betekenen, het ander kan al binnen een uur worden opgelost. Bij het maken van een gepaste berekening gebruikt onze expert dus de volgende uitgangspunten:

 • Waardoor is de blokkade in uw wc veroorzaakt?
 • Met welk gereedschap kan de blokkade snel en effectief worden verwijderd?
 • Is er misschien sprake van een defect in uw riolering?
 • Is de blokkade makkelijk of moeilijk bereikbaar?
 • Is een uitgebreide inspectie nodig?
 • Hoeveel tijd zal de ingreep in beslag nemen?
 • Zijn er ook (kleine) reparaties nodig?

Wilt u al advies voor een goed werkende wc?

U heeft het misschien al vaker gehoord: goed onderhoud is cruciaal als u wilt dat uw wc goed blijft doorspoelen. U doet misschien al het nodige, maar wie weet passen de volgende tips nog prima in uw huishoudplan:

 1. Giet geen olie of vet in uw wc. Het kost vaak een dag om een vetklomp te verwijderen!
 2. Reinig de afvoer van uw wc maandelijks met wat soda en heet water.
 3. Zijn er, naast uw wc, meerdere sanitaire voorzieningen geblokkeerd? Bel ons dan meteen. De hoofdleiding kan verstopt zijn geraakt of er is een defect in uw riolering ontstaan. Dit soort problemen kunnen wij ook voor u oplossen!

Snel een wc ontstopping nodig? Contacteer onze vakman.

Een geblokkeerde wc: daar redt u het niet mee! Bel nu voor een afspraak en onze vakman in Hoorn komt u binnen 24 uur helpen: ook in het weekend en op feestdagen! Heeft u nog andere vragen over onze dienst of bent u wellicht geïnteresseerd in een onderhoudscontract? Wij zijn altijd bereikbaar.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!